Organisatie

In 1972 werd Stichting de Haagse Wetswinkel opgericht met het doel sociaal-economisch zwakkere burgers in de regio Den Haag en omstreken van gratis juridische advies te voorzien. Inmiddels tientallen jaren leven we deze filosofie nog steeds met volle kracht na. De organisatie bestaat uit gevorderde juridische studenten die zich als vrijwilliger inzetten om cliënten van professioneel advies te voorzien.

De Haagse Wetswinkel onderscheidt zich van andere wetswinkels door haar werkwijze. Indien het de cliënt behaagt, staan wij haar bij in het gehele proces van het juridische probleem. In sommige gevallen reikt onze bijdrage zelfs tot aan de kantonrechter.

Wouter van Wengen

Wouter van Wengen

Voorzitter

“Door middel van voortdurende innovatie, een transparante werkwijze, en een strakke samenwerking streef ik samen met mijn team naar het beste jaar tot nu toe voor de Wetswinkel.”

Geen afbeelding

Victor Huurman

Personeelsvoorzitter

“Ik streef naar een professioneel team dat met verenigde krachten streeft naar het toegankelijk houden van kwalitatief hoogstaande rechtsbijstand voor elke portemonnee.”

srklinkedin-2 (1)

Johanny Nicastia

Secretaris

“Mijn focus zal tijdens dit bestuursjaar met name uitgaan naar het professionaliseren en uitbreiden van onze kantonsectie. Door middel van het organiseren van cursussen en lezingen zal ik ervoor zorgen dat de kennis binnen de sectie vergroot wordt, waardoor kwalitatief goede rechtsbijstand aan onze cliënten zal worden verleend. Kwaliteit boven kwantiteit is waar ik voor sta en waar ik naar streef.”

Geen afbeelding

Frédérique Lipsch

Penningmeester

“Ik wil de Wetswinkel en haar vrijwilligers doen groeien: de Wetswinkel als het gaat om professionaliteit en doelgerichtheid en haar vrijwilligers als het gaat om ontwikkeling, ontdekking en ontplooiing.”

Nese Sekerdag

Nese Sekerdag

Algemeen Bestuurslid

“Het vergroten van de interne kennis en kunde, naamsbekendheid en het professionele netwerk van de Haagse Wetswinkel staan centraal voor mij. Mede door het aansturen van de Pr-commissie zal ik ervoor zorgen dat dit gaat lukken.”

Kantonsectie

  • Lise Mitsinga
  • Sofie Hu

Pr-commissie

  • Raz Ahmad
  • Niels Nederpelt
  • Maxim Vennegoor

Vragen?

Voor vragen aan het bestuur kunt u een mail sturen naar bestuur@haagsewetswinkel.nl

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor gratis juridisch advies?