Organisatie

In 1972 werd Stichting de Haagse Wetswinkel opgericht met het doel sociaal-economisch zwakkere burgers in de regio Den Haag en omstreken van gratis juridische advies te voorzien. Inmiddels tientallen jaren leven we deze filosofie nog steeds met volle kracht na. De organisatie bestaat uit gevorderde juridische studenten die zich als vrijwilliger inzetten om cliënten van professioneel advies te voorzien.

De Haagse Wetswinkel onderscheidt zich van andere wetswinkels door haar werkwijze. Indien het de cliënt behaagt, staan wij haar bij in het gehele proces van het juridische probleem. In sommige gevallen reikt onze bijdrage zelfs tot aan de kantonrechter.

Julius Stouthart

Voorzitter

Foto tarkan 200 x 200

Tarkan Karayazgan

Personeelsvoorzitter

“Mijn grootste drijfveer is om samen met mijn team op een professionele en daadkrachtige wijze juridische hulp te verlenen aan sociaal-economisch zwakkere burgers. Uiteraard zal deze hulp onafhankelijk, laagdrempelig en kosteloos zijn. ”

Niek foto site 200 x 200

Niek Heizenberg

Secretaris

“De coronacrisis heeft natuurlijk niet alleen veel effect gehad op de samenleving, maar ook op de manier waarop juridische hulp kan worden verleend. Dit jaar streef ik ernaar om de Haagse Wetswinkel sterker uit deze crisis te laten komen door middel van een betere online dienstverlening. Op deze manier willen wij onze nodige missie van juridische hulp in Den Haag voortzetten. ”

Arie van der Meij

Penningmeester

Kantonsectie

  • Sofie Hu (voorzitter)
  • Jesse Hoek
  • Victor Huurman

PR-commissie

  • Anna Mkrttchjan
  • Masha van der Gaag

Vragen?

Voor vragen aan het bestuur kunt u een e-mail sturen naar bestuur@haagsewetswinkel.nl

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor gratis juridisch advies?