Organisatie

In 1972 werd Stichting de Haagse Wetswinkel opgericht met het doel sociaal-economisch zwakkere burgers in de regio Den Haag en omstreken van gratis juridische advies te voorzien. Inmiddels tientallen jaren leven we deze filosofie nog steeds met volle kracht na. De organisatie bestaat uit gevorderde juridische studenten die zich als vrijwilliger inzetten om cliënten van professioneel advies te voorzien.

De Haagse Wetswinkel onderscheidt zich van andere wetswinkels door haar werkwijze. Indien het de cliënt behaagt, staan wij haar bij in het gehele proces van het juridische probleem. In sommige gevallen reikt onze bijdrage zelfs tot aan de kantonrechter.

Wouter van Wengen

Wouter van Wengen

Voorzitter

“Middels voortdurende innovatie, een transparante werkwijze, en een strakke samenwerking streef ik samen met mijn team naar het beste jaar tot nu toe voor de Wetswinkel.”

Ayse Sekerdag

Ayse Sekerdag

Personeelsvoorzitter

“Onder het motto ‘1 team 1 taak’ zal ik zorgen voor een sterk team dat zowel intern als extern professionaliteit en kwaliteit uitstraalt.”

Geen afbeelding

Madiha El-Shebiny

Secretaris

“Als voorzitter van de kantonsectie leg ik dit bestuursjaar, middels het organiseren van verdiepende workshops, de nadruk op het vergroten van de kennis binnen de sectie. Daarnaast zorg ik er als secretaris voor dat alles achter de schermen goed verloopt zodat mijn collega’s met succes juridisch advies kunnen verlenen.”

Geen afbeelding

Frédérique Lipsch

Penningmeester

“Ik wil de Wetswinkel en haar vrijwilligers doen groeien: de Wetswinkel als het gaat om professionaliteit en doelgerichtheid en haar vrijwilligers als het gaat om ontwikkeling, ontdekking en ontplooiing.”

Nese Sekerdag

Nese Sekerdag

Algemeen Bestuurslid

“Het vergroten van de interne kennis en kunde, naamsbekendheid en het professionele netwerk van de Haagse Wetswinkel staan centraal voor mij. Mede door het aansturen van de Pr-commissie zal ik ervoor zorgen dat dit gaat lukken.”

Kantonsectie

  • Victor Huurman
  • Johanny Nicastia
  • Lise Mitsinga
  • Sofie Hu

Pr-commissie

  • Colinda van Drunen
  • Raz Ahmad
  • Niels Nederpelt
  • Maxim Vennegoor

Vragen?

Voor vragen aan het bestuur kunt u een mail sturen naar bestuur@haagsewetswinkel.nl

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor gratis juridisch advies?