Webactueel is een full-service-internetbureau dat creatieve online oplossingen bedenkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Webactueel ontwikkelt professionele websites, ontwerpt huisstijl en creëert relevante online marketing campagnes.

www.webactueel.nl

Hoe te sponsoren

Stichting de Haagse Wetswinkel is een non-profitorganisatie. Zij dankt haar bestaan aan de inzet van vrijwilligers. Wij begrijpen dat onze cliënten niet over voldoende financiële middelen beschikken om andere vormen van rechtsbijstand te bekostigen. Daarom voorzien wij hen van gratis juridische hulp. Om ook in de toekomst gratis juridisch advies te kunnen blijven geven, zijn wij afhankelijk van bijdragen van buitenaf.

Wij werken met verschillende sponsorpakketten waarbij wij richtprijzen hanteren. Ons uitgangspunt is om in overleg met de sponsor de verschillende opties door te nemen om zo tot een goede samenwerking te komen. Zo zullen wij ervoor zorgen dat de sponsor het maximale uit zijn sponsoring haalt en het podium krijgt dat de sponsor verdient.

Bent u geïnteresseerd in een eventueel sponsorschap? Neem dan contact op door te mailen naar: bestuur@haagsewetswinkel.nl

ANBI-status

De Haagse Wetswinkel is een algemeen nut beogende instelling.

Donaties

Indien u de Haagse Wetswinkel een warm hart toedraagt en een bijdrage wilt leveren, dan kunt u dit doen door een storting te doen op rekeningnummer NL06INGB0002753839 ten name van Stichting de Haagse Wetswinkel onder vermelding van ‘Donatie voor Stichting de Haagse Wetswinkel’.

Neemt u bij vragen gerust contact op met de penningmeester: penningmeester@haagsewetswinkel.nl